دستور پخت کیک قاشقی

کیک قاشقی یکی از آسان ترین روش های تهیه کیک و سریع ترین راه می باشد. اما چرا به این کیک قاشقی گفته می شود زیرا مواد خمیر کیک را با قاشق برداشته و داخل روغن داغ سرخ می کنیم. کیک قاشقی بسیار خوشمزه بوده و برای تزئین می توانید هم از پودر قند و هم شکلات ذوب شده استفاده کنید. با چند قلم مواد شما می توانید بدون فر و همزن این کیک قاشقی را تهیه کنید شاید برای شما پیش بیاد مهمان سر زده برایتان بیاد شما زمان زیادی برای تهیه دسر یا کیک ندارید به شما پیشنهاد می کنیم کیک قاشقی را تهیه کنید. این کیک بین المللی بوده و به عنوان کیک عصرانه بیشتر سرو می شود. امروز در پارسی دی کیک قاشقی با ماست و بدون شیر و بدون نیاز به فر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • آرد شیرینی پزی ۱ پیمانه
  • گلاب ۳ ق غذا خوری
  • وانیل ۱ ق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری

طرز تهیه کیک قاشقی

مرحله اول : آماده سازی مواد

ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید. آرد و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مخلوط شود سپس مخلوط را سه بار الک کنید تا سبک شود.

مرحله دوم : هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و به آن وانیل و شکر را اضافه کنید و با چنگال و یا همزن دستی خوب بزنید به مدت ۳ دقیقه تا تخم مرغ از لختگی خارج شود سپس ماست و گلاب را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام کمی با چنگال بزنید تا مخلوط شود.

مرحله سوم : تهیه کیک قاشقی

مخلوط الک شده آرد را به تدریج به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند به دلخواه می توانید به مواد زغفران دم کرده غلیظ و یا پودر کاکائو بریزید و در چند رنگ خمیر کیک را تهیه کنید.

مرحله چهارم : سرخ کردن کیک قاشقی

داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس با قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم سرخ شود. سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و زمانی که داغ است روی آن پودر شکر یا شکلات بن ماری شده بریزید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کیک قاشقی

  1. می توانید شیر را جایگزین ماست کنید ولی با ماست کیک پوک و نرم تری خواهید داشت.
  2. غلظت مواد باید در حد ماست باشد نه خیلی رقیق نه خیلی سفت.
  3. حتما در حین سرخ شدن حرارت ملایم باشد وگرنه روی مواد طلایی و وسط کیک خام می ماند.
  4. حتما داخل ظرف روغن را به اندازه بریزید تا کیک قاشقی کاملا شناور باشد اگر روغن کم باشد مانند کوکو می شود و مثل عکس گرد و تپل نمی شود.
  5. سعی کنید به اندازه گنجایش شیر جوش داخل آن کیک قاشقی را بریزید وگرنه مواد بهم می چسبند.
  6. با مقادیر گفته شده می توانید حداقل ۱۸ عدد کیک قاشقی متوسط داشته باشید.
  7. مقدار شکر در این شیرینی متعادل است می توانید به دلخواه بیشتر بریزید.

همچنین ببینید 

طرز تهیه کیک قاشقی ساده و خوشمزه بدون فر مرحله به مرحله