دسر ویکتوریا یک دسر ایتالیایی با طعم بسیار ملایم و مقبول است که ظاهر زیبای آن اشتهای همه را به خوردنش باز می کند.

این دسر بخاطر طعم خوب و ظاهر زیبایش ،همینطور وجود میوه و شیر و خامه در مواد اولیه که به مقوی بودن آن کمک می کند مناسب همه، خصوصا مناسب کودکان است.

علاوه بر همه ی اینها باید به شما مژده بدهیم که تهیه آن در منزل کاری بسیار ساده است و مواد اولیه آن نیز بسیار در دسترس و ارزان هستند.

با کمی خلاقیت می توانید این دسر را در قالب های زیبا هم تهیه کنید و اگر دوست داشته باشید با استفاده از کمی پودر ژلاتین در دستور اصلی، آن را به صورت یک تکه از قالب بر گردانید.

اگر میخواهید شیرینی پزی را از پایه شروع کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم کلاس شیرینی پزی آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.

مطالبی که در این صفحه خواهید خواند:

  1. طرز تهیه دسر ویکتوریا
  2. طرز تهیه مواد رویه دسر ویکتوریا
  3. دستور کیک دسر ویکتوریا برای شب یلدا

طرز تهیه دسر ویکتوریا

این دسر به صورت لایه لایه تهیه می شود پس بهتر است اگر می خواهید این دسر را بصورت تک نفره تهیه کنید از لیوان ها یا ظرف های مخصوص دسر که بلوری هستند استفاده کنید.

در غیر این صورت و اگر می خواهید دسر را در یک ظرف بزرگ درست کنید و بصورت اسلایسی سرو کنید قبل از شروع کار داخل سینی مورد نظرتان که قرار است کیک داخل آن پخته شود کاغذ روغنی بیندازید و آن را کنار بگذارید.

مواد اولیه پخت کیک را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.

فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

مواد اولیه لایه کیک دسر ویکتوریا

  • آرد ١٧۵ گرم
  • تخم مرغ سه عدد
  • شکر ١٧۵ گرم
  • کره ١٧۵ گرم
  • پودر کاکائو دو قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل چند قطره و یا وانیل شکری یک بسته
  • نمک یک پینچ
  •  مواد میانی دسر ویکتوریا
  • پنیر ریکوتا چهارصدو پنجاه گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر یک سوم لیوان

مواد رویه دسر ویکتوریا

  • شکلات (شیرین یا تلخ، بسته به سلیقه شما) دویست گرم
  • شیر یک لیوان
  • پودر ژلاتین چهار قاشق غذا خوری
  • پودر پودینگ یک بسته

کره که به دمای محیط رسیده است و کاملا نرم شده همراه با شکر حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید. تا زمانی که کره یک دست و کرمی شود، حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید و هر کدام را دو دقیقه بزنید و بعد وانیل را به این مخلوط اضافه نمایید.

آرد و پودر کاکائو و نمک را در ظرفی جدا گانه سه بار ااکی کنید تا خوب مخلوط و هوادهی شود.

حالا مخلوط آردی را در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا پف تخم مرغ ها نخوابد و کیک بعد از پخت بافت خوبی داشته باشد.

بعد از اینکه مایه کیک کاملا یک دست شد، حدود یک سوم از آن را درسینی مخصوص پخت کیک سایز بیست در سی که قبلا کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و با لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید.

حالا پنیر ریکوتا و دو عدد تخم مرغ و شکر دانه ریز را به مدت پنج دقیقه خوب با همزن برقی بزنید و بعد کمی وانیل به این مخلوط اضافه کرده و روی مایه کیک که در سینی فر ریخته بودید بریزیدو سطح آن را مجددا با لیسک کاملا صاف کنید. حالا نوبت بقیه مایه کیک است که روی این دو لایه ریخته شود و داخل فر از قبل گرم شده گذاشته شود.

حدود نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه زمان لازم است تا کیک بپزد. بعد از طی این مدت در فر را باز کنید و با خلال دندان یا سیخ چوبی تمیز از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید.

صبر کنید تا کیک کمی از داغی بیفتد و سپس آن را روی توری خنک کننده برگردانید تا کاملا سرد شود.

اگر به دنبال یک آموزش کامل و صفر تاصد برای دسر هستید کلاس آموزش دسرهای بین المللی مجتمع فنی آریا تهران را از دست ندهید.

طرز تهیه مواد رویه دسر ویکتوریا

ابتدا شیر سرد را با یک بسته پودینگ مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به غلظت فرنی برسد. توجه داشته باشید که در تمام مدت باید شیر را هم بزنید تا پودینگ به صورت یکنواخت حل شود و مواد آن گلوله گلوله نشود. حالا پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب حل کنید و بعد از اینکه حالت فومی پیدا کرد آن را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا دانه های پودر ژلاتین کاملا در آب حل شوند. بعد آن را به مخلوط شیری اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت یکنواخت در شیر حل شود. شکلات را به روش بن ماری گرم کنید تا ذوب شود، این کار را می توانید با کمک مایکرو فر هم انجام بدهید.

بعد از ذوب شدن شکلات آن را به مایه ژلاتینی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

شیر باید همچنان گرم باشد. بگذارید شیر کاملا سرد شود و بعد کیک را به قالبی که در آن پخته شده بود بازگردانید.البته قبل از باز گرداندن کیک به قالب کف آن را سلفون بکشید به طوری که سلفون از لبه های سینی بیرون زده باشد تا در هنگام خارج کردن کیک، دسر صدمه نبیند.

حالا مخلوط ژلاتینی را روی کیک بریزید و سطح آن را با پالت کاملاصاف و یک دست کنید.

دسر را به مدت هشت تا ده ساعت در یخچال بگذارید و بعد از بسته شدن ژلاتین آن را از یخچال خارج کنید.

با چاقو لبه های دسر را از سینی جدا کنید، از لبه های سلفون بگیرید و با احتیاط دسر را از سینی خرج کرده و روی سینی بگذارید.

می توانید دسر را مستقیما روی ظرف سرو بگذارید و سلفون را از زیر آن بیرون بکشید و روی آن را با انواع میوه ها تزئین کنید.

راه دیگر هم این است که دسر را روی تخته کار بگذارید، سلفون را از زیر آن بیرون بکشید و با چاقوی خیلی تیز و اره ای به هر شکلی که دوست دارید دسر را برش بزنید و در دیس چیده و روی آن را با قطعات میوه تزئین کنید.

سر ویکتوریا مناسب شب یلدا

دستور کیک دسر ویکتوریا برای شب یلدا

یلدا همیشه برای ما ایرانیان شب ویژه ای است که در این شب همراه عزیزانمان تا پاسی از شب گذشته به مرور خاطرات می پردازیم.

انواع خوراکی هایی که در این شب روی میز و درگذشته روی کرسی چیده می شد آن را به خاطر ماندنی تر می کند.

دسر ویکتوریا به دلیل وجود میوه در ترکیب مواد اولیه می تواند گزینه خوبی برای شب یلدا باشد

دستورالعملی که در بالا برای شما آورده شد در حقیقترسپی اصلی دسر ویکتوریا می باشد.

اما راه ساده تری نیز برای تهیه این دسر خوشمزه وجود دارد که آن را برای شب یلدا مناسب تر می کند.

در ادامه مواد اولیه دسر ویکتوربا ویژه شب یلدا را تقدیم شما می کنیم.

ظرفی که این دسر زیبا را در آن تهیه می کنید باید گیلاس بلوری باشد تا طبقات دسر به خوبی در آن قابل رویت باشد.

  • بیسکویت پتی بور شکلاتی دو بسته
  • شیر یک لیتر
  • خامه فرم گرفته نصف لیوان
  • شکر یک لیوان
  • آرد دو قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • نشاسته گندم دو قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری

ابتدا بیسکویت را با غذا ساز کاملا پودر کنید و کنار بگذارید.

نشاسته ذرت و شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و در شیر سرد بریزید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

حالا مخلوط شیر را روی حرارت بگذارید. حرارت حتما ملایم باشد و مدام مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله گلوله نشود.

در همان اوایل کار زرده تخم مرغ را نیز به مواد اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.

فقط مراقب باشید که حرارت ملایم باشد و هم زدن به طور مداوم انجام شود، بعد از رسیدن غلظت مواد به حالت مورد نظر تقریبا مثل فرنی، حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید. مواد را در ظرف دیگری بریزید و روی آن سلفون بکشید و بگذارید در یخچال کاملا سرد شود. پس از سرد شدن خامه فرم گرفته را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

کف ظرف های مورد نظر یک لایه بیسکویت خرد شده، یک لایه پودینگ آماده شده و یک لایه انار سرخ دون شده بریزید.

و این کار را تا زمان پر شدن ظرف تکرار کنید و روی آن را با کمک قیف و ماسوره با خامه فرم گرفته قنادی تزئین کنید.

اگر این دسر را دوست داشتید به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کیک شکلاتی و طرز تهیه کیک پرتقالی خانگی را نیز یاد بگیرید.آیا می توان از بیسکوییت وانیلی استفاده کرد؟

چون این دسر لایه لایه است در صورتی که می خواهید از بیسکوییت وانیلی استفاده کنید بهتر است برای زیبا تر شدن آن از پودینگ شکلاتی استفاده کنید.به جای پنیر ریکوتا چه جایگزینی می توان استفاده کرد؟

می توان به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای از برند های مختلف استفاده کرد.به جای بیسکویی از چه چیزی می توانیم استفاده کنیم؟

به جای بیسکوییت از انواع کیک شکلاتی های آماده و خانگی می توانید استفاده کنید که به شکل تکه ای یا پودر شده در این دسر مورد استفاده قرار می گیرند.

منبع:

برای ایجاد تبلیغات در سایت های خبری به صفحه رپورتاژ در وب سایت atgo.ir مراجعه نمایید.

ارائه خدمات تولید محتوا توسط بهترین شرکت تولید محتوا در تهران

ارائه خدمات فیشیال صورت توسط بهترین کلینیک زیبایی تهران

ارائه خدمات لیفت ابرو در بهترین کلینیک زیبایی تهران

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

اخبار استانها

پربازدید ترین خبرها

پربحث ترین خبرها