نان تست برای درست کردن غذا ها و پیش غذا های متنوعی استفاده میشود و برای مهمانی ها و عصرانه ها بسایر کاربردی و بی نظیر است.
در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه غذاهایی آشنا کنیم که با نان تست آماده می شوند و می توانید به راحتی آن ها را درست کنید.
پیشنهاد ویژه: برای آموزش پخت انواع غذاها می توانید از ثبت نام در کلاس آشپزی آنلاین در بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران شروع کنید.
مطالبی که در این صفحه خواهید خواند:
طرز تهیه پیشغذا با نان تست
۱.کیک مرغ با نان تست
مواد لازم:
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- نان تست ۱۰ عدد
- گردو ۲۰۰ گرم
- ماست خامهای ۱۰۰ گرم
- سس مایونز ۲۰۰ گرم
- خیارشور ۳۰۰ گرم
- جعفری ۲۰۰ گرم
- پیازچه ۲۰۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشقغذاخوری
- هویج ۲ عدد
- ذرت ۲۰۰ گرم
- نخودسبز ۲۵۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا دو عدد پیاز را خلالی خرد کرده و با دو حبه سیر تفت دهید. سینه مرغ پاک شده را با نمک و فلفل بپزید و سپس با دست ریش ریش کنید.
ذرت، نخودسبز و هویج خردشده را بپزید و به سینه مرغ اضافه کنید؛ پیازچه و جعفری را خرد کرده، گردو را با آسیاب خرد کنید و به ترکیبات دیگر اضافه کنید.
ماست چکیده، سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس به ترکیبات قبلی اضافه کنید.
نانهای تست را کف قالب بچینید، مخلوط مرغ را روی آنها بریزید و یک لایه دیگر نان تست روی آنها بگذارید. این مرحله را تا جایی که مواد داخلی تمام شود، تکرار کنید. کیک مرغ شما شما آماده سرو است.
پیشنهاد ویژه: برای آموزش درست کردن فینگر فود ها می توانید از ثبت نام در کلاس فینگرفود شروع کنید.
طرز تهیه غذا با نان تست
۱.کوکو سیبزمینی با نان تست
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سیبزمینی ۴ عدد متوسط
- پیاز ۱عدد بزرگ
- تخممرغ ۳ عدد کوچک
- نان تست ۸ عدد
- شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
- پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سیبزمینیها را با آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند و سپس به آنها زمان دهید تا حرارتشان کم شود. حالا پوست آنها را جدا کرده و رنده درشت کنید.
حالا پیاز را رنده ریز کنید، آب آن را بگیرید و به سیبزمینها اضافه کنید.
حالا بقیه مواد را هم به آنها اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.
مایه کوکو را به مدت سی دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.
وسط نانهای تست را با شکل دلخواهتان قالب زده و خارج کنید.
سپس تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، کمی روغن به آن اضافه کنید گذارید داغ شود. سپس نانها را درون تابه چیده و مایه کوکو را با قاشق وسط آنها بریزید و صبر کنید یک سمت آن سرخ شود. سپس کوکو را به آرامی برگردانده و سمت دیگرش را هم سرخ کنید. اگر احساس کردید، پس از سرخ شدن روغن زیادی در کوکو هست، آنها را روی یک کاغذ حولهای بگذارید تا روغنش گرفته شود.
۲.پیتزا با نان تست
مواد لازم برای ۴ نفر
- نان تست ۷ عدد
- پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- کنسرو ذرت ۱۰۰ گرم
- کالباس، سوسیس یا مرغ ۲۰۰ گرم
- سس قرمزو قارچ به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید و اجازه دهید با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد داغ شود. بهتر است سینی فر را کمی چرب کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. در صورتی که فر ندارید، میتوانید از تابه دو طرفه استفاده کنید.
نانهای تست را به سس آغشته کنید و روی آن به میزان دلخواه پنیر پیتزا بریزید. برش های سوسیس، کالباس و یا مرغ را روی نان تست قرار دهید. فلفل دلمهای، ذرت و قارچ را هم روی آنها بریزید.
حالا نانّهای تست را درون سینی گذاشته و سینی را به مدت پنج تا ده دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. و سپس پیتزای شما آماده است.
۳.فرنچ تست سوخاری
مواد لازم برای ۴ نفر
- کالباس یا ژامبون ۴ ورق
- پنیر گودا یا چدار ۴ ورق
- تخممرغ ۲ عدد
- شیر ۱ لیوان
- پودر سوخاری یک چهارم لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
ابتدا نان تست و ورق پنیرها را از وسط به شکل مثلثی ببرید و هر پنیر را روی نان تست قرار دهید. نصف هر ورق کالباس یا ژامبون را روی پنیر قرار دهید. حالا باز هم یک لایه پنیر و بعد نان را روی آن بگذارید.
در مرحله بعد، تخممرغها را بزنید تا یکدست شود؛ شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید ودر یک بشقاب گود بریزید. حالا هر تکه تست را از دو طرف داخل مخلوط بزنید، در پودر سوخاری بگردانید و در نهایت در روغن سرخ کنید. سپس آنها روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
۴. رول گوشت با نان تست بدون نیاز به فر
مواد لازم برای ۳ نفر
- نان تست ۱۰ عدد
- گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- آرد سوخاری یک و نیم لیوان
- تخممرغ سه عدد
- سیبزمینی، قارچ، پنیر پیتزا، نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز را خرد کنید، سرخ کنید و سپس گوشت چرخکرده را با پیاز تفت دهید تا کاملا رنگش عوض شود.
حالا سیبزمینی و قارچ را هم به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید سیب زمینی سرخ شده یا قارچ سرخ شده به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
رب، زردچوبه، فلفل و نمک را به دیگر اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا دور نان تستها را ببرید و با وردنه روی نانها بکشید تا نازک و منسجم شود.
یکی دو قاشق از مایه و کمی پنیر پیتزا را روی نانها بریزید و به آرامی شروع به رول کردن کنید. برای ثابت نگه داشتن آن میتوانید از یک خلال دندان کمک بگیرید. رول را ابتدا در تخممرغ، سپس در آرد سفید، دوباره تخممرغ و بعد در پودر سوخاری بگردانید.
سپس آنها را در سینی بچینید به مدت سی دقیقه در فریزر بگذارید و در نهایت در روغن سرخ کنید. اگر روعن آنها زیاد بود، رول ها را روی کاغذ حولهای بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
طرز تهیه عصرانه با نان تست
۱.تست دارچینی
مواد لازم
- نان تست ۸ عدد
- شیر ۲۰۰ گرم
- تخممرغ ۳ عدد
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- کره به میزان لازم
- دارچین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. وانیل و سپس دارچین را به ترکیب شیر و تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید.
کره را درون یک تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید.
حالا نان تستها را درون مایه درست شده بغلطانید و در تابه سرخ کنید. روعن اضافی آنها را میتوانید با کاغذ حولهای بگیرید.
سوالات متداول:
آیا میتوان در دستورهای غذایی به جای فر از تابه استفاده کرد؟
بله، اما بهتر است تابه دو طرفه باشد. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که کیفیت تابه به اندازه فر نیست.در رول دارچینی آیا میتوان از هل نیز میتوان استفاده کرد؟
بله میتوانید از هر ترکیب دلخواه دیگری مثل موز و هل نیز استفاده کنید.کیک مرغ باید بعد از درست شدن در یخچال بماند؟
میتوانید برای ایجاد انسجام بیشتر مواد، کمی آنها را در یخچال بگذارید. ولی این مرحله اجباری نیست.
جمعبندی
در این مقاله طرز تهیه یک پیشغذا، چهار غذا و یک عصرانه با نان تست را آموزش دادیم و اکثر آین دستورها برای چهار نفر کافی هستند. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
اگر به این گونه مطالب علاقمند هستید، به شما پیشنهاد می کنیم مقاله های پرطرفدار ترین غذاهای فست فودی و پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی را نیز مطالعه کنید.
منبع: