طرز تهیه ته چین بوقلمون

ته چین بوقلمون یکی از خوشمزه ترین ته چین ها می باشد که می توانید با سینه یا ران بوقلمون تهیه کنید. ته چین بوقلمون بسیار مجلسی و خوشمزه بوده و طعم متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون را می توانید جایگزین گوشت در منزل کنید به خصوص برای کسانی که کلسترول بالا دارند زیرا چربی بسیار کمی دارد که معادل ۱ گرم چربی در ۳۰ گرم گوشت است و علاوه بر آن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای بهبود کم خوابی نیز مفید است. امروز در پارسی دی یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین ته چین ها یعنی ته چین با گوشت بوقلمون را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ته چین بوقلمون

  • بوقلمون به مقدار لازم
  • برنج ۲ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • ماست ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن ۳ ق غذا خوری
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی با روش پخت در فر و قابلمه

ته چین مرغ یکی از مجلسی ترین غذاهای پلویی ایرانی محسوب می شود که در مجالس و مهمانی های مهم از آن استفاده می شود. …

طرز تهیه ته چین بوقلمون

مرحله اول : مرینت کردن بوقلمون

ابتدا بوقلمون را به تکه های کوچک تر خرد کنید و داخل ظرف ریخته پیاز را خلالی کرده و با مقداری نمک و فلفل سیاه و زعفران خوب ماساژ دهید و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله دوم سرخ کردن بوقلمون و پخت گوشت

پس از مزه دار شدن بوقلمون، آن را به همراه پیاز های خلالی شده داخل قابلمه ریخته و با روغن کمی سرخ می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ۱ لیوان آب به همراه چوب دارچین اضافه کرده و زمان بدهید تا گوشت پخته شود. زمان پختن گوشت بوقلمون همانند گوشت قرمز است وقتی گوشت کاملا پخت آن را از قابلمه خارج کرده و به دلخواه ریش ریش می کنیم.

مرحله سوم : آماده سازی مواد ته چین

داخل کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست و روغن و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. مواد را کنار گذاشته تا برنج را حاضر کنیم.

مرحله چهارم : پخت ته چین

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید و کمی زودتر از همیشه آبکش کنید برنج را در مخلوط تخم مرغ و ماست ریخته و مخلوط کرده کف قابلمه یا قالب خود را روغن ریخته و چرب کنید. نصف برنج را ریخته و با کفگیر خوب منسجم کنید گوشت بوقلمون را روی برنج ریخته و کمی با کفگیر فشار می دهیم سپس مابقی برنج را ریخته و خوب منسجم کنید. ته چین بوقلمون را بمدت ۶۰ دقیقه دم بگذارید و در پایان پخت کره را اضافه کنید و در دیس برگردانید و روی آن را با زرشک و انواع خلال ها تزئین کنید. نوش جان

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی خوشمزه بدون فر به روش رستورانی

ته چین گوشت یکی دیگر از غذاهای مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها عضو جدا نشدنی از سفره های ما ایرانی ها می باشد. …

نکات کلیدی در تهیه ته چین بوقلمون

  1. برای پخت ته چین در فر ابتدا فر را گرم کرده سپس روی قالب را فویل زده و چند سوراخ ایجاد کنید و بمدت ۱ ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید و در انتهای پخت فویل را بردارید و چند دقیقه گریل را روشن کنید.
  2. از ماست چکیده استفاده کنید.
  3. اگر زمان کافی برای پخت بوقلمون نداشتید از زودپز استفاده کنید.
  4. از زرده تخم مرغ بجای تخم مرغ کامل نیز می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ خوشمزه و عالی و دستور پخت آسان

ته چین ها جزء پرطفدار ترین غذاهای ایرانی محسوب می شوند. ته چین به دلیل ظاهر زیبایی که دارد بسیار اشتها آور …

طرز تهیه ته چین بادمجان و مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

ته چین بادمجان با مرغ یکی از خوشمزه ترین انواع ته چین ها می باشد. در پخت و تهیه ته چین دقت کنید …

طرز تهیه ته چین سیب زمینی رنده شده با مرغ خوشمزه، عالی و مجلسی

ته چین سیب زمینی رنده شده یکی از جدیدترین ته چین ها می باشد که بسیار خوشمزه و مناسب مهمونی …

طرز تهیه ته چین کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی ویژه شب یلدا

ته چین کدو حلوایی از خوشمزه ترین انواع ته چین ها می باشد که تهیه آن بسیار راحت است و شما می توانید به راحتی …

طرز تهیه ته چین با گوشت بوقلمون خوشمزه و مجلسی با کلسترول پایین

برای ایجاد تبلیغات در سایت های خبری به صفحه رپورتاژ در وب سایت atgo.ir مراجعه نمایید.

ارائه خدمات تولید محتوا توسط بهترین شرکت تولید محتوا در تهران

ارائه خدمات فیشیال صورت توسط بهترین کلینیک زیبایی تهران

ارائه خدمات لیفت ابرو در بهترین کلینیک زیبایی تهران

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

اخبار استانها

پربازدید ترین خبرها

پربحث ترین خبرها