در فصل پائیز با آمدن میوه بلال وقت آن است که از بلال به عنوان یک میان وعده و یا یک شام سبک استفاده کرد. از دانه های ذرت در انواع سوپ و سالاد ها نیز استفاده می شود. بلال را میتوان بصورت کبابی و یا آبپز و همینطور ذرت مکزیکی میتوان آماده کرد و نوش جان فرمائید. در این پست وبلاگ دورمگ قصد دارد تا شما را با چند روش برای طرز تهیه بلال آشنا کند. پس در دورمگ همراه ما باشید برای تهیه بلال به ۴ روش.

پیشنهاد می کنیم بعد از این مقاله، مقاله طرز تهیه فیله سوخاری فست فودی را مطالعه کنید.

مواد لازم برای بخارپز کردن بلال 

  • ذرت ۴ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

روش اول جوشاندن در آب یا آب پز کردن بلال

مرحله اول: آماده سازی ظرف

قابلمه را با سایز مناسب بلال ها انتخاب کرده و داخل قابلمه را تا نیمه آب پر کنید و بر روی گاز با شعله متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.

مرحله دوم: آماده سازی بلال

پوست بلال را بکنید و موهای ابریشمی را از بلال جدا کنید و تمیزش کنید. دسته بلال را می توانید برای بخارپز کردن می توانید جدا کنید و همینطور بلال را از وسط بشکنید تا به راحتی در قابلمه کوچک هم جابشود. بلال را بعد از تمیز کردن بشوئید و آبکشی نمائید.

مرحله سوم: بخارپز کردن بلال

بلال ها را داخل قابلمه آب جوش قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بلال بخارپز شود. سپس آبکش کرده و کمی زمان دهید تا بلال سرد شود.

مرحله چهارم: سرو کردن

کره را به بلال ها بزنید و با ادویه مزه دار کنید و سپس نوش جان فرمائید.

طرز تهیه بلال در فر

برای پخت بلال در فر باید حواستان باشد که درجه فر را زیاد نکرده باشید. درجه فر لازم برای درست كردن بلال در فر را باید مد نظر داشته باشید که بالای 120 درجه فارنهایت نباشد.

برای دانستن روش پخت بلال در فر ابتدا بلال ها را پوست کنده و مدتی در آب سرد بگذارید. برای شروع پخت بلال در فر ابتدا باید پوست بلال ها را کنده و تمامی ریشه های آن را از آن خارج کرده باشید.

مواد لازم برای تهیه بلال کبابی

در این بخش نحوه درست كردن بلال در فر را قرار داده ایم:

  • بلال ۴ عدد
  • نمک ۳ قاشق غذا خوری
  • آب ۱ پارچ

روش دوم بلال کبابی

مرحله اول: آماده سازی بلال

بلال ها را پوست بکنید و موهای ابریشمی آن را هم خوب جدا کنید و بشوئید. دقت نمائید تا دسته بلال کنده نشود و هنگامی که روی آتش است از دسته خود بلال کمک بگیرید برای برگرداندن بلال.

مرحله دوم: کباب کردن بلال

بلال کبابی در فر، برای کباب کردن بلال می توانید از شعله گاز و همینطور کباب پز و یا اگر امکانش هست آتش درست کنید و بلال ها را بر روی حرارت بگذارید تا بلال ها کباب شوند.

در ادامه اموزش درست کردن بلال باید آب و نمک را اضافه کنید.

مرحله سوم: آب و نمک

در یک پارچ و یا قابلمه آب نمک تهیه کنید و بلال های کباب شده را در آب نمک بزنید و نوش جان فرمائید.

پیشنهاد ویژه: شرکت در دوره های آموزش آشپزی آموزشگاه آریا تهران، بخصوص دوره های آموزش فست فود با مدرک بین المللی.

طرز تهیه بلال در فر با فویل

مواد مورد نیاز
ذرت
فویل
کره
نمک
فلفل
مواد روی ذرت به دلخواه: آب لیمو، پنیر پارمزان، سس مایونز و…

روش تهیه ذرت کره ای
مرحله اول

ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

فویل ها را در اندازه های مورد نیاز برش دهید.

طرز تهیه ذرت کره ای

مرحله دوم

ابتدا به همه بلال ها نمک و فلفل بزنید و روی هر کدام کمی کره قرار دهید.

طرز تهیه ذرت کره ای

مرحله سوم

فویل را دور بلال بپیچید و سر و ته آن را محکم ببندید.

سپس آن ها را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید. 

مرحله چهارم طرز تهیه بلال با پوست در فر.

در این مرحله بلال ها را از فر بیرون بیاورید و با دقت فویل ها را باز کنید.

هنگام باز کردن فویل مراقب باشید بخار داخل آن دست تان را نسوزاند.

در نهایت روی آن ها آب لیمو، سس یا پنیر بزنید و میل کنید.

پخت بلال در فر بدون فویل

برای پخت بلال در فر بدون فویل و طرز درست كردن بلال در خانه نیز همانند عملیات بالا بلال ها را ابتدا آغشته به مواد کرده و داخل فر قرار میدهیم و در نهایت با لیمو و گلپر تزیین میکنیم.

برای آموزش طرز تهیه بلال کبابی با کره باید بگوییم تنها تفاوتی که در نحوه پخت بلال وجود دارد این است که در انتهای پخت به بلال ها کره را اضافه میکنیم.

مواد اولیه برای گریل کردن بلال

  • بلال ۴ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ورق فویل آلومینیومی ۱ عدد

پخت بلال در توستر

برای تهیه بلال در فر ذرت ها را از داخل فر خارج کنید. حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا کاملا خنک شود. برای طرز تهیه بلال با فویل روی گاز پوسته آن را جدا کرده و در صورت تمایل، کره و جعفری را روی آن ریخته و با کمی نمک، فلفل و لیموی تازه سرو کنید. با روش بلال کبابی در توستر احتمال سوختن ذرت ها از بین رفته و از این رو، روشی کاملا سالم برای خوردن ذرت می باشد.

در این بخش طرز تهیه بلال در توستر را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

چنان چه تمایلی به کباب شدن بیشتر ذرت ها را داشته باشید، می توانید ذرت ها را پوست گرفته و آن ها را بدون پوست در فر قرار دهید. برای این روش فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و ذرت ها را پوست بگیرید. سپس ذرت ها را در طبقه وسطی فر به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، قرار دهید.

روش سوم گریل کردن ماکروویو یا فر

مرحله اول: آماده سازی بلال

برای شروع طرزتهیه بلال و سای بلال، بلال ها را پوست بگیرید و موهای ابریشمی اش را هم جداکمید و دسته ی بلال را نیز می توانید جدا کنید و سپس بلال ها را بشوئید و آبکشی نمائید.

طرز تهیه بلال مکزیکی با فویل نیز همانند نحوه پخت بلال در فر می باشد تنها تفاوتشان این است که میتوانید از فلفل مکیزکی به مواد بلال اضافه کنید.

مرحله دوم: آماده سازی برای گریل

یک ورق فویل را برداشته و کره را به فویل و همینطور بلتل بلال ها بزنید وادویه بپاشد و سپس فویل را به دور بلال ها بپیچید. در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا بلبل ها بپزد و سپس نوش جان فرمائید.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی

  • بلال دان شده ۴ لیوان
  • کالباس ۴۰۰ گرم
  • خیار شور ۴ عدد
  • سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
  • چیپس خلالی ۱ بسته کوچک
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

درست كردن بلال روی گاز یکی از اسان ترین روش های پخت بلال می باشد.

روش چهارم ذرت مکزیکی

مرحله اول: آماده سازی بلال

ابتدا بلال را پوست گرفته و موهای ابریشمی اش را جدا کنید و سپس با کمک کارد آشپزخانه بلال را دان کنید. دانه های بلال را  بشوئید و آبکشی نمائید.

مرحله دوم: خورد کردن

کالباس و خیار شور را خرد کرده و به همراه ذرت در یک قابلمه قرار دهید و بر روی کتری قرار دهید. تا به صورت حرارت غیر مستقیم آماده شود.

مرحله سوم: ترکیب کردن

سس و ادویه های لازم و پنیر را به ذرت اضافه کرده و هم بزنید تا همه را با هم ترکیب کنید و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر آب شود.

مرحله چهارم: پایان کار

ذرت مکزیکی شما آماده است در ظرف مورد نظر سرو نمائیدو به همراه چیپس خلالی آن را تزئین کرده و سپس نوش جان فر مائید.

سس بلال فویلی

برای تهیه سس بلال نیاز به مقداری نمک، فلفل و روغن زیتون داریم. تمامی این ترکیبات را با یکدیگر مخلوط کنیبد تا سس یک دست آماده شود.

نکات مهم در تهیه بلال

  1. سعی کنید که بلال را کامل پوست بکنید و تمیز کنید.
  2. ذرت ها را می توانید در هر روشی با کره سرو نمائید.
  3. هنگام آماده سازی بلال دفت نمائید تا به دستتان آسیب نرسانید.
  4. بلال را می توانید به صورت گرم و سرد سرو نمائید.

 
 

طرز تهیه بلال به 4 روش خوشمزه کبابی، بخارپز، گریل و ذرت مکزیکی
طرز تهیه بلال آب پز با کره

طرز تهیه بلال خوشمزه دستور تهیه:

در یک قابلمه بزرگ که ذرت‌ها در آن جا بگیرد، آب ریخته و روی حرارت به جوش آورید.
پوست ذرت‌ها را از قسمت غلاف بالای آن گرفته و بکشید تا کاملا جدا شوند.
ذرت‌ها را زیر آب سرد بشویید تا قسمت‌های مویی آن جدا شده و تمیز شود.
ذرت‌ها را در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید، آب مجددا به جوش آید.
از زمان جوش آمدن آب، ۷ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ذرت‌ها پخته و نرم شوند.
با یک چنگال پخته شدن ذرت‌ها را تست کنید و اگر نرم شده بودند، از آب جوش خارج کنید.
چوب انتهای ذرت را جدا کرده و ذرت را در بشقاب قرار دهید.
کره را روی سطح ذرت بمالید، بسته به ذائقه خود کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و میل کنید.
نکته: نمک را از ابتدا به ذرت اضافه نکنید، چون باعث سفت شدن دانه‌های ذرت می‌شود.

منابع:

مقاله آموزش رایگان آشپزی و شیرینی‌پزی از وب سایت خبری ایسنا

مقاله آدرس آموزشگاه های شیرینی پزی در تهران از وب سایت خبری ایسنا

وبلاگ مقالات آشپزی آموزشگاه آریا تهران

وبلاگ مقالات شیرینی پزی آموزشگاه آریا تهران

برای ایجاد تبلیغات در سایت های خبری به صفحه رپورتاژ در وب سایت atgo.ir مراجعه نمایید.

ارائه خدمات تولید محتوا توسط بهترین شرکت تولید محتوا در تهران

ارائه خدمات فیشیال صورت توسط بهترین کلینیک زیبایی تهران

ارائه خدمات لیفت ابرو در بهترین کلینیک زیبایی تهران

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

اخبار استانها

پربازدید ترین خبرها

پربحث ترین خبرها