فیله سوخاری جز فست فودهای پر طرفدار بوده که بعد از پیتزا به جرات می توان گفت از خوشمزه ترین غذاها می باشد که شما شاید اگر هم به عنوان غذای اصلی آن را سفارش نداده باشید پیش غذا هم که شده این غذا را سفارش دادید.

اما اصالت این غذا به سال ۱۸۳۰ در آمریکا باز می گردد در واقع آمریکایی ها از ترکیب دو روش اسکاتلندی و آفریقایی سوخاری را درست کردند.

پیشنهاد می کنیم بعد از مقاله، مقاله جالب طرز تهیه بلال در فر را مطالعه کنید.

دستور تهیه فیله سوخاری
دستور تهیه فیله سوخاری

دستور تهیه فیله سوخاری

فیله سوخاری

برای تهیه فیله سوخاری اول یک نکته بگم درباره فیله مرغ که بعضی ها فکر می کنند سینه مرغ وقتی بدون استخوان میکنیم میشه همون فیله در صورتی که اشتباه است، فیله مرغ یک ماهیچه مخروطی شکل است که زیر بافت سینه مرغ قرار داره و نسبت به خود بافت سینه مرغ نرمتر و لطیف تره که سریعتر هم پخته میشه اگر به دنبال غذا با فیله مرغ سوخاری هستید تا ادامه مقاله همراه ما باشید.

اگر فیله مرغ نداشتیم خود سینه مرغ را هم میشه از استخوان جدا کنید و به صورت طولی برش بدین و این غذای خوشمزه رو درست کنید. امروز در پارسی دی فیله سوخاری را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید. در بخش پایین نحوه درست كردن فيله سوخاري را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

مواد لازم برای تهیه فیله سوخاری

اگر به دانبال پاسخ این سوال که چگونه فیله سوخاری درست کنیم می گردید باید به شما بگوییم این مقاله برای شماست! مواد لازم برای فیله سوخاری عبارت است از:

  • فیله مرغ ۱۰ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر سوخاری ۲ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • خردل ملایم ۱ ق غذا خوری
  • آب لیمو ۲ ق غذا خوری
  • فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زیره سبز، پودر سیر ، نمک به میزان لازم
How to prepare spicy and delicious fried chicken pachini with special spices by fast food method

طرز تهیه فیله سوخاری

مرحله اول : مرینت کردن فیله سوخاری

ابتدا فیله سوخاری را برش زده و داخل ظرفی قرار دهید تمام ادویه ها را به همراه آب لیمو و خردل اضافه کنید و خوب ماساژ بدهید تا مزه دار شود سپس فیله مزه دار شده را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار داده تا مزه دار شود.

مرحله دوم : آماده سازی مواد سوخاری

تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال دستی خوب هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد. در کاسه دیگر آرد ریخته و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و هم مخلوط کرده. در کاسه دیگر پودر سوخاری را بریزید سعی کنید برای فیله سوخاری از پودر پانکو یا پولکی استفاده کنید تا ظاهر فوق العاده داشته باشد.

مرحله سوم : سوخاری کردن فیله ها

فلیه های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و به ترتیب در مخلوط آرد سپس تخم مرغ و در انتها با پودر سوخاری خوب کاور کنید بدین ترتیب همه فیله ها را سوخاری کنید.

پیشنهاد ویژه: شرکت در دوره های آموزش آشپزی آموزشگاه آریا تهران، بخصوص دوره های آموزش فست فود با مدرک بین المللی.
 

طرز تهیه فیله سوخاری

فیله مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین غذا ها و همینطور محبوب ترین ها در بین افراد جهان می باشد که دانستن نحوه پخت آن بسیار لذت بخش خواهد بود در این بخش روش درست كردن فيله سوخاري را صفر تا صد قرار داده ایم.

مرحله آخر

مرحله آخر در طرز پخت فیله سوخاری، فیله ها را داخل شیر جوش روغن ریخته و صبر کنید تا داغ داغ شود سپس فیله سوخاری را داخل روغن داغ انداخته و با حرارت ملایم و متوسط می گذاریم تا مرغ ها سوخاری و مغز پخت شوند پس از سرخ شدن آن را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس در کنار سیب زمینی سرخ شده و سس گوجه فرنگی میل کنید. نوش جان

طرز تهیه فیله سوخاری فست فودی

در این بخش طرز تهیه فیله سوخاری فست فودی را برای شما عزیزان قرار داده ایم، امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد.

برای دانستن طرز تهیه فیله مرغ سوخاری ابتدا باید مواد لازم را بدانید مواد لازم برای تهیه فیله سوخاری در دستور فیله سوخاری عبارت است از:
۶ عدد فیله مرغ
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده و سوخاری، مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده و سوخاری، مجلسی و خوشمزه
 

نکات کلیدی در تهیه فیله سوخاری

مراحل طرز درست كردن فيله سوخاري را در این بخش مکیتوانید مشاهده کنید: 

  1. برای مزه کردن فیله سوخاری می توانید از سیر یا زعفران به دلخواه استفاده کنید.
  2. حتما مواد را خوب کاور کنید بعد از سرخ شدن مواد سوخاری کاملا به فیله مرغ چسبیده باشد.
  3. برای رژیمی تر شدن این غذا می توانید در سینی فر از قبل چرب شده بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید فقط در هنگام پخت چند بار فیله ها را زیر و رو کنید تا برشته شوند.

فیله سوخاری رستورانی

در این قسمت طرز تهیه فیله سوخاری رستورانی را مشاهده خواهید کرد:

فیله مرغ نیم کیلو
‎نمک و فلفل و پودر سیر و پول بیبر، آویشن و جوز هندی به میزان لازم
آرد ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
فیله مرغ سوخاری رستورانی
‎مرحله اول در درست كردن فيله سوخاري چیست؟ 
برای تهیه فیله مرغ سوخاری به روش رستورانی ابتدا فیله های مرغ را درون کاسه ریخته سپس و آن نمک را با فلفل و پودر سیر اضافه کنید پس از این مواد پول بیبر و جزء هندی را همراه با آویشن اضافه نمایید تمام قسمت های فیله مرغ را به این مواد وابسته کنید روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید

How to make delicious fried chicken schnitzel and restaurant at home

طرز تهیه فیله سوخاری پفکی

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری ساده همانند فیله سوخاری پفکی می باشد. به طوری که شما باید در این مرحله به جای استفاده از پودر ذرت برای مواد فیله سوخاری از خرده های پفک استفاده کنید.

 
 
 
طرز تهیه فیله سوخاری پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
 

طرز تهیه فیله سوخاری فوری

فیله ها رو بشورید و حدود نیم ساعت داخل شیر بذارید در ادامه طرز تهيه فيله سوخاري میتونید این مرحله رو حذف کنید ولی شیر باعث تردی میشه و بوی اضافشو میگیره.فر رو با دویست درجه روشن کنید.سینی یا ظرف مناسب فر فلزی رو کمی چرب کنید.تمام مواد به جز فیله ها رو در یک کاسه مخلوط کنیدبه همراه کره.

در ادامه آموزش فیله سوخاری فیله رو از شیر بیرون بیارید و در مواد بزنید و با دست مواد رو به همه جای فیله بچسبونید.داخل سینی فر بچینید و داخل فر بذارید و هر یک ربع پشت و رو کنید تا کامل برشته بشود.

بعد روی دستمال بذارید تا اگه چربی اضافه داره گرفته بشه و تا داغه سرو کنید.
بجای فر میتونید از تابه چدن یا رژیمی و شعله متوسط هم استفاده کنید.

طرز تهیه فیله سوخاری خانگی

برای درست کردن فیله سخاری سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.فیله ها رو بصورت نواری برش زدم و داخل پیاز خورد شده و کمی آبلیمو و نمک و پودر پاپریکا ریخته و درش رو بستم و داخل یخچال نیم ساعت بهش استراحت دادم.

 

سه تا ظرف آوردم داخل یکی آردسفید گندم.دومی تخم مرغ کامل و خوب هم زده شده.ظرف سوم پودر سوخاری
فیله ها رو از یخچال درآوردم و به ترتیب داخل آردسفید بعد تخم مرغ و در نهایت داخل پودرسوخاری زدم.داخل ظرف گودی روغن ریختم وقتی خوب داغ شد فیله ها رو چندتا چندتا داخلش انداختم تا با حرارت ملایم سرخ و مغزپخت بشه.

 

پودرسوخاری خونگی استفاده کردم که داخلش ادویه های مختلف بود از جمله :ادویه کاری،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه.اگر آرد سوخاریتون ساده و بدون ادویه هستش حتما خودتون این ادویه ها رو بهش اضافه کنید بعد فیله ها رو باهاش کاور کنید.

منابع:

مقاله آموزش رایگان آشپزی و شیرینی‌پزی از وب سایت خبری ایسنا

مقاله آدرس آموزشگاه های شیرینی پزی در تهران از وب سایت خبری ایسنا

وبلاگ مقالات آشپزی آموزشگاه آریا تهران

وبلاگ مقالات شیرینی پزی آموزشگاه آریا تهران

برای ایجاد تبلیغات در سایت های خبری به صفحه رپورتاژ در وب سایت atgo.ir مراجعه نمایید.

ارائه خدمات تولید محتوا توسط بهترین شرکت تولید محتوا در تهران

ارائه خدمات فیشیال صورت توسط بهترین کلینیک زیبایی تهران

ارائه خدمات لیفت ابرو در بهترین کلینیک زیبایی تهران

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

اخبار استانها

پربازدید ترین خبرها

پربحث ترین خبرها